I STAND TIL AT UDFØRE SELV DE STØRSTE OPGAVER

Endelig er den tilbage, Land Rover Defender. Stærkere og mere robust end nogensinde før, i stand til at udføre store bedrifter. Bygget til eventyr og store oplevelser. Den nye model repræsenterer 70 års innovation og forbedring og hylder køretøjets ry for robust pålidelighed samtidig med, at den på gennemført vis er en Defender skabt til det 21. århundrede.

90 SIGNTAURE

90 SIGNTAURE

Beskatning fra 829.900 Kr.

LÆS MERE
90 SIGNTAURE S

90 SIGNTAURE S

Beskatning fra 919.900 Kr.

LÆS MERE
110 SIGNATURE

110 SIGNATURE

Beskatning fra 1.009.900 Kr.

LÆS MERE
110 SIGNATURE S

110 SIGNATURE S

Beskatning fra 1.099.900 Kr.

LÆS MERE
HVAD DER GØR DEFENDER TIL DEN ULTIMATIVE FIRMABIL
Robust

Robust

Hvis du har en udfordrende hverdag og godt kan lide natur, at gå på jagt, eller noget andet, så er den nye Land Rover Defender det ultimative værktøj for dig. Defender er bygget til at modstå naturens elementer, så du kan nå dine mål.

Komfortabel

Komfortabel

Land Rover Defender er blevet ligeså kompatibel på asfalt som enhver anden Land Rover, hvorfor det nu er yderst komfortabelt at besøge selv de smidigste landeveje. Udstyr som luftundervogn, adaptiv fartpilot osv. er med til at bringe køreoplevelsen langt ind i det 21. århundrede.

Praktisk

Praktisk

Praktiske løsninger er ingen mangelvare i Land Rover Defender. Af praktiske fordele som Defender kan berige din hverdag med kan nævnes gummibeklædt gulv, forskellige sædekonfigurationer og de nye tilbehørspakker.

DIT KØB AF FIRMABIL HOS LAND ROVER

1. Prøv modellerne og vælg din favorit model

Find netop den Land Rover som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles bag rattet af en moderne Land Rover.

2. Få en Jaguar som passer til dine behov

Få et skræddersyet tilbud som passer til netop dine behov. Vi kan tilpasse din firmabil så den passer til netop dit kørselsbehov, forbrug, økonomi og udstyr.

3. Kør afsted i din nye Land Rover

Vi glæder os til at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager så du hurtigt kan få den leveret. Vi giver dig en grundig introduktion til din nye Land Rover, så vi sikre at du får gavn af alle dens funktioner.

4. Har du spørgsmål?

Selvom du allerede har fået en detaljeret og grundig introduktion til din nye Land Rover, står vi altid klar til at svare på de spørgsmål der måtte komme.

PRØV LAND ROVER DEFENDER OG MÆRK SELV EFTER!

Land Rover Defender er ikke en almindelig bil, derfor skal den selvfølgelig opleves på egen krop. Den er fyldt med elegante, praktiske og innovative detaljer, som skal afprøves og testes på egen krop. Ligeledes med køreoplevelsen, som ikke kan sammenlignes med noget andet, så booke en tur hos din lokale forhandler her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

HVORFOR VÆLGE LAND ROVER BUSINESS?

ATTRAKTIV BESKATNINGSPRIS

Lave driftomkostninger, lavt brændstofforbrug og høje gensalgspriser er årsager til konkurrencedygtige beskatningspriser på Land Rover.

INGEN BEKYMRINGER

Drop alle dårlige oplevelser omkring værditab og gensalg af bil. Tag din nye bil med hjem, når du har indleveret din gamle.

KOM NEMT IGANG

Lad os i fællesskab sammensætte leasingaftalen, så den passer med dine behov.

REPERATIONER OG SERVICE

Din leasingaftale indeholder altid service og reperation, derfor vil du aldrig opleve uforudsigelige udgifter i din biløkonomi.

ER DEFENDER DEN RIGTIGE FIRMABIL FOR DIG?

Defender trives på alle slags underlag, og kører derfor upåklageligt på både asfalt og i terræn. Med maksimal trækevne, høj praktisk anvendelighed og ikke mindst en høj komfort, er Defender et bud på en exceptionel firmabil.

 

L663 21MY 041 GLHD 3100X1330