LAND ROVER DISCOVERY
Det ligger i navnet. Land Rover Discovery er en SUV, der tager dig nye veje. Ikke bare i kraft af sit imponerende design, sin alsidighed og avancerede teknologi. Men også i kraft af sin evne til at give dig køreoplevelser et pænt stykke over det sædvanlige.
SIGNATURE S

SIGNATURE S

Beskatning fra 1.044.900 Kr.

LÆS MERE
SIGNATURE SE

SIGNATURE SE

Beskatning fra 1.129.900 Kr.

LÆS MERE
SIGNATURE R-DYNAMIC SE

SIGNATURE R-DYNAMIC SE

Beskatning fra 1.184.900 Kr.

LÆS MERE
HVAD DER GØR DISCOVERY TIL DEN ULTIMATIVE FIRMABIL
DEN ULTIMATIVE FIRMABIL

DEN ULTIMATIVE FIRMABIL

Plads er ikke noget problem. Sikkerhed er ikke noget problem. Det samme gælder hestekræfter. Og komfort behøver vi vel knapt nok at nævne? Discovery er skabt til at få dig godt frem, uanset hvor arbejdet tager dig hen.

Teknologi og Udstyr

Teknologi og Udstyr

Discovery er født med innovative løsninger og state-of-the-art teknologi – og er din garanti for at du i alle situationer har en SUV, der leverer det ypperste inden for sikkerhed, komfort og køreglæde.

DIT KØB AF FIRMABIL HOS LAND ROVER

1. Prøv modellerne og vælg din favorit model

Find netop den Land Rover som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles bag rattet af en moderne Land Rover.

2. Få en Land Rover som passer til dine behov

Få et skræddersyet tilbud som passer til netop dine behov. Vi kan tilpasse din firmabil så den passer til netop dit kørselsbehov, forbrug, økonomi og udstyr.

3. Kør afsted i din nye Land Rover

Vi glæder os til at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager så du hurtigt kan få den leveret. Vi giver dig en grundig introduktion til din nye Land Rover, så vi sikre at du får gavn af alle dens funktioner.

4. Har du spørgsmål?

Selvom du allerede har fået en detaljeret og grundig introduktion til din nye Land Rover, står vi altid klar til at svare på de spørgsmål der måtte komme.

L462 21MY 063 3100X1330
UND DIG SELV EN PRØVETUR I EN LAND ROVER DISCOVERY!

Vi gør opmærksom på, at der kan være modeller og varianter, den enkelte Land Rover-forhandlere eller testspot ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil forhandleren vende tilbage med mulige alternative forslag. Bemærk: du skal fremvise kørekort i butikken.

HVORFOR VÆLGE LAND ROVER BUSINESS?

ATTRAKTIV BESKATNINGSPRIS

Lave driftomkostninger, lavt brændstofforbrug og høje gensalgspriser er årsager til konkurrencedygtige beskatningspriser på Land Rover.

INGEN BEKYMRINGER

Drop alle dårlige oplevelser omkring værditab og gensalg af bil. Tag din nye bil med hjem, når du har indleveret din gamle.

KOM NEMT IGANG

Lad os i fællesskab sammensætte leasingaftalen, så den passer med dine behov.

REPERATIONER OG SERVICE

Din leasingaftale indeholder altid service og reperation, derfor vil du aldrig opleve uforudsigelige udgifter i din biløkonomi.

L462 21MY 077 3100X1330