DISCOVERY SPORT PLUG-IN HYBRID PLUG-IN TIL LIDT MERE FRIHED

Discovery Sport har alle dage været en ualmindelig alsidig SUV. Det bliver der kun mere af i den nye version som Plug-in hybrid. Udover den sublime komfort, kræfterne og det kendte firhjulstræk, når du skal ud på eventyr, har du nu også friheden til at køre elektrisk. Lyder det som drømmen af en firmabil? Det er naturligvis op til dig at bedømme.

SIGNATURE S P300e PHEV

SIGNATURE S P300e PHEV

Beskatning fra 529.900 Kr.

LÆS MERE
SIGNATURE SE+ P300e PHEV

SIGNATURE SE+ P300e PHEV

Beskatning fra 584.900 Kr.

LÆS MERE
SIGNATURE R-Dynamic SE+ P300e PHEV

SIGNATURE R-Dynamic SE+ P300e PHEV

Beskatning fra 629.900 Kr.

LÆS MERE
HVAD DER GØR DISCOVERY SPORT TIL DEN ULTIMATIVE FIRMABIL
Altid alsidig

Altid alsidig

Land Rover Discovery Sport er en kompakt SUV, som alligevel byder på en størrelse med plads til 7 personer. Tilmed kommer smarte opbevaringsløsninger og en drivline, som kan klare turen uanset underlag.

Køreegenskaber

Køreegenskaber

Discovery Sport er en terrængående bil, som aldrig vil sætte begrænsninger. Den er robust bygget og klar til at imponere dig med sine alsidige køreegenskaber.

Bæredygtig

Bæredygtig

Alle motorvarianter af Discovery Sport leveres idag med en delvis batteridrevet drivline. Endten i form af Mild-Hybrid (MHEV) eller Plug-in Hybrid (PHEV). Derfor tilbyder Discovery Sport Emissionsfri kørsel.

DIT KØB AF FIRMABIL HOS LAND ROVER

1. Prøv modellerne og vælg din favorit model

Find netop den Land Rover som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles bag rattet af en moderne Land Rover.

2. Få en Land Rover som passer til dine behov

Få et skræddersyet tilbud som passer til netop dine behov. Vi kan tilpasse din firmabil så den passer til netop dit kørselsbehov, forbrug, økonomi og udstyr.

3. Kør afsted i din nye Land Rover

Vi glæder os til at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager så du hurtigt kan få den leveret. Vi giver dig en grundig introduktion til din nye Land Rover, så vi sikre at du får gavn af alle dens funktioner.

4. Har du spørgsmål?

Selvom du allerede har fået en detaljeret og grundig introduktion til din nye Land Rover, står vi altid klar til at svare på de spørgsmål der måtte komme.

L550 20MY 147 3100X1330
DEN MEST PRAKTISKE LAND ROVER TIL DATO! OPLEV DET SELV!

Vi gør opmærksom på, at der kan være modeller og varianter, den enkelte Land Rover-forhandlere eller testspot ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil forhandleren vende tilbage med mulige alternative forslag. Bemærk: du skal fremvise kørekort i butikken.

HVORFOR VÆLGE LAND ROVER BUSINESS?

ATTRAKTIV BESKATNINGSPRIS

Lave driftomkostninger, lavt brændstofforbrug og høje gensalgspriser er årsager til konkurrencedygtige beskatningspriser på Land Rover.

INGEN BEKYMRINGER

Drop alle dårlige oplevelser omkring værditab og gensalg af bil. Tag din nye bil med hjem, når du har indleveret din gamle.

KOM NEMT IGANG

Lad os i fællesskab sammensætte leasingaftalen, så den passer med dine behov.

REPERATIONER OG SERVICE

Din leasingaftale indeholder altid service og reperation, derfor vil du aldrig opleve uforudsigelige udgifter i din biløkonomi.

L550 20MY 234 3100X1330
FORTSÆT DIN REJSE
MØD VORES PLUG-IN HYBRIDER

MØD VORES PLUG-IN HYBRIDER

Hele Range Rover-familen er blevet elektrificeret og flere er på vej. Læs mere om vores effektive plug-in hybrid-modeller

LÆS MERE
FORDYB DIG I DISCOVERY SPORT

FORDYB DIG I DISCOVERY SPORT

Land Rover Discovery Sport har mange kvaliteter. Bilen kan med sin rummelighed fragte op til 7 passagerer, så der er plads til de fleste børnefamilier. På samme tid er bilen moderne og fyldt med nyeste teknologi.

LÆS MERE