RANGE ROVER EVOQUE PLUG-IN HYBRID PLUG-IN TIL LIDT MERE PERSONLIGHED
Range Rover Evoque er en SUV, der er helt sin egen. Det er den også i den nye version som Plug-in hybrid. Den er stadig lige generøs med plads, kræfter og komfort. Nu følger der blot endnu mere frihed med. Kør elektrisk, når du har lyst og lad det kendte firehjulstræk tage over, når behovet er der. Lyder det som drømmen af en firmabil?Det er naturligvis op til dig at bedømme.
SIGNATURE S P300e PHEV

SIGNATURE S P300e PHEV

Beskatning fra 499.900 Kr.

LÆS MERE
SIGNATURE SE+ P300e PHEV

SIGNATURE SE+ P300e PHEV

Beskatning fra 554.900 Kr.

LÆS MERE
SIGNATURE R-DYNAMIC SE+ P300e PHEV

SIGNATURE R-DYNAMIC SE+ P300e PHEV

Beskatning fra 599.900 Kr.

LÆS MERE
HVAD DER GØR RANGE ROVER EVOQUE TIL DEN ULTIMATIVE FIRMABIL
Masser af stjernestøv

Masser af stjernestøv

Med den markante coupé-lignende silhuet er Evoque en betagende efterfølger til den bil, der har tryllebundet hjerter over hele verden.

Teknologi og Udstyr

Teknologi og Udstyr

Range Rover Evoque er udstyret med nye og innovative løsninger, som forbedrer performance, sikkerhed og køreglæde.

Bæredygtig

Bæredygtig

Alle Range Rover Evoques leveres idag med en delvis batteridrevet drivline. Endten i form af Mild-Hybrid (MHEV) eller Plug-in Hybrid (PHEV). Derfor tilbyder Range Rover Evoque Emissionsfri kørsel.

DIT KØB AF FIRMABIL HOS LAND ROVER

1. Prøv modellerne og vælg din favorit model

Find netop den Land Rover som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles bag rattet af en moderne Land Rover.

2. Få en Land Rover som passer til dine behov

Få et skræddersyet tilbud som passer til netop dine behov. Vi kan tilpasse din firmabil så den passer til netop dit kørselsbehov, forbrug, økonomi og udstyr.

3. Kør afsted i din nye Land Rover

Vi glæder os til at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager så du hurtigt kan få den leveret. Vi giver dig en grundig introduktion til din nye Land Rover, så vi sikre at du får gavn af alle dens funktioner.

4. Har du spørgsmål?

Selvom du allerede har fået en detaljeret og grundig introduktion til din nye Land Rover, står vi altid klar til at svare på de spørgsmål der måtte komme.

L551 21MY 039 3100X1330
UND DIG SELV EN PRØVETUR I EN RANGE ROVER EVOQUE!

Vi gør opmærksom på, at der kan være modeller og varianter, den enkelte Land Rover-forhandlere eller testspot ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil forhandleren vende tilbage med mulige alternative forslag. Bemærk: du skal fremvise kørekort i butikken.

HVORFOR VÆLGE LAND ROVER BUSINESS?

ATTRAKTIV BESKATNINGSPRIS

Lave driftomkostninger, lavt brændstofforbrug og høje gensalgspriser er årsager til konkurrencedygtige beskatningspriser på Land Rover.

INGEN BEKYMRINGER

Drop alle dårlige oplevelser omkring værditab og gensalg af bil. Tag din nye bil med hjem, når du har indleveret din gamle.

KOM NEMT IGANG

Lad os i fællesskab sammensætte leasingaftalen, så den passer med dine behov.

REPERATIONER OG SERVICE

Din leasingaftale indeholder altid service og reperation, derfor vil du aldrig opleve uforudsigelige udgifter i din biløkonomi.

L551 21MY 033 3100X1330
FORTSÆT DIN REJSE
MØD VORES PLUG-IN HYBRIDER

MØD VORES PLUG-IN HYBRIDER

Hele Range Rover-familen er blevet elektrificeret og flere er på vej. Læs mere om vores effektive plug-in hybrid-modeller

LÆS MERE
UDFORSK RANGE ROVER EVOQUE

UDFORSK RANGE ROVER EVOQUE

Kom tættere på den smukt udfordrende Range Rover Evoque Plug-in hybrid

LÆS MERE