DISCOVERY SPORT PLUG-IN HYBRID PLUG-IN TIL LIDT MERE FRIHED
Discovery Sport har alle dage været en ualmindelig alsidig SUV. Det bliver der kun mere af i den nye version som Plug-in hybrid. Udover den sublime komfort, kræfterne og det kendte firhjulstræk, når du skal ud på eventyr, har du nu også friheden til at køre elektrisk.
Signature S

Signature S

Mdl. ydelse fra 8.695 kr./md.

LÆS MERE
Signature SE

Signature SE

Mdl. ydelse fra 8.995 kr./md.

LÆS MERE
Signature R-Dynamic SE

Signature R-Dynamic SE

Mdl. ydelse fra 9.295 kr./md.

LÆS MERE
DET BEDSTE FRA DISCOVERY SPORT
Altid alsidig

Altid alsidig

Land Rover Discovery Sport er en kompakt SUV, som alligevel byder på en størrelse med plads til 7 personer. Tilmed kommer smarte opbevaringsløsninger og en drivline, som kan klare turen uanset underlag.

Køreegenskaber

Køreegenskaber

Discovery Sport er en terrængående bil, som aldrig vil sætte begrænsninger. Den er robust bygget og klar til at imponere dig med sine alsidige køreegenskaber.

Bæredygtig

Bæredygtig

Alle motorvarianter af Discovery Sport leveres idag med en delvis batteridrevet drivline. Endten i form af Mild-Hybrid (MHEV) eller Plug-in Hybrid (PHEV). Derfor tilbyder Discovery Sport Emissionsfri kørsel.

DEN MEST PRAKTISKE LAND ROVER TIL DATO!
ER DISCOVERY SPORT FOR DIG?

Land Rover Discovery Sport har mange kvaliteter. Bilen kan med sin rummelighed fragte op til 7 passagerer, så der er plads til de fleste børnefamilier. På samme tid er bilen moderne og fyldt med nyeste teknologi.

 

L550 20 5MY 001 3100X1330